follow Catalog firme » Servicii firme » Team building
  home     Servicii firme   Team building

Team building

Obtineti cel mai bun pret pentru team building completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
team a fairs cons (BUCURESTI)
Companie specializata in promovarea afacerilor prin intermediul serviciilor de consultanta specifica, construirea si realizarea de proiecte pentru promovarea imaginii de companie,..
0314 *** ***Click aici!
team-m construct (DAMBOVITA)
Sc Team-M Construct-SRL-Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata..
0721 *** ***Click aici!
team translation international (BUCURESTI)
Team Translation International oferă servicii de traducere în conformitate cu cerințele Standardului de calitate ISO:9001, pentru care este certificată de SQS..
0770 *** ***Click aici!
team 365 associates srl-d (BUCURESTI)
365 de zile din an organizăm evenimente altfel… Lucrăm impreună pentru a selecta cele mai potrivite locații, schițăm designul și planning-ul..
0799 *** ***Click aici!
team buldinguri cluj (CLUJ)
Golden party este cel mai experimentat organizator de evenimente corporate si petrecere pentru copii punand la dispozitia d-voastra oferta completa de..
0766 *** ***Click aici!
team translations (TIMIS)
Suntem o echipa tanara dar experimentata, formata din traducatori autorizati pentru diferite limbi (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, sarba, croata),..
0723 *** ***Click aici!
team one marketing solutions (BUCURESTI)
Agentie de field si trade marketing, specializata in comunicare la punctul de vanzare, in hypermarketuri, cash-and-carry, supermarketuri, cu retea la nivel..
0378 *** ***Click aici!
team relocations grup (BUCURESTI)
Team relocations grup asigura o gama larga de servicii legate de procesul de mutare .oferta noastra de servicii este foarte ..
0726 *** ***Click aici!
team consulting (HUNEDOARA)
Firma de consultanta si instruire cu experienta de 14 ani.domenii de activitate: consultanta in: management de proiect, management organizational, managementul resurselor..
0254 *** ***Click aici!
team net systems (ARGES)
Societatea noastra isi propune sa contribuie la dezvoltarea afacerii dumneavoastra, prin experienta tehnica a echipei noastre si prezentarea celor mai bune..
0767 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie