follow Catalog firme » Servicii firme » Team building
  home     Servicii firme   Team building

Team building

Obtineti cel mai bun pret pentru team building completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
team building (TIMIS)
Step training ofera servicii de formare si educatie continua a angajatilor prin oferta de training (comunicare, leadership, stres/timp management, team building,..
0722 *** ***Click aici!
team building (BUCURESTI)
Tour-operator specializat in cazari in intreaga lume, rezervari bilete avion, turism balnear in tara si strainatate, organizare seminarii, team building, conferinte,..
0213 *** ***Click aici!
team building bucuresti (BUCURESTI)
Fds agentie de publicitate si btl. oferim calitate, creativitate, cantitate si mai ales promptitudine in tot ceea ce inseamna productie publicitara,..
0213 *** ***Click aici!
team building (ILFOV)
Agentie tour operatoare cu servicii preponderent on-line. ofera posibilitatea efectuarii rezervarilor hoteliere doar accesand site-ul si garantand cu credit cardul; de..
0213 *** ***Click aici!
team building (HARGHITA)
Ture de rafting si turism de aventura in romania, toti o sa-ti spuna nu-i pentru tine. te-a obosit proful sau seful?..
0266 *** ***Click aici!
team building bucuresti (BUCURESTI)
Alanis gold este cel mai bun organizator de evenimente si petreceri pentru copii care iti pune la dispozitie oferta completa de..
0766 *** ***Click aici!
team building (TULCEA)
Complexul cormoran dispune de un numar de 100 camere, respectiv 250 locuri de cazare si ofera o gama larga de servicii,..
0213 *** ***Click aici!
team building bucuresti (BUCURESTI)
Lazer entertainment aduce in romania un nou concept pentru distractie laser combat- outdoor laser tag- sistem de antrenament pentru multe armate..
0741 *** ***Click aici!
team building (BUCURESTI)
Evolve group este un grup de firme specializate in oferirea de consultanta catre parteneri publici si privati. fondata in 2005, evolve..
0216 *** ***Click aici!
team building valcea (VALCEA)
Pensiunea ana lacramioara este situata in baile olanesti, in cea mai importanta zona turistica a orasului pe aleea izvoarelor. pensiunea dispune..
0742 *** ***Click aici!
team building (BACAU)
Ar&a group organizeaza team building - uri si evenimente de afaceri , pentru acestea asigurand tot cadrul organizatoric necesar . printre..
0753 *** ***Click aici!
team building harghita (HARGHITA)
Pensiunea "deság-villa" este amplasată într-o zonă montană plăcută, la 17 km de odorheiu secuiesc, în zona subcetate, pe malul pârâului deság...
0266 *** ***Click aici!
team building (VALCEA)
Oferim servicii de promovare si informare turistica. publicitate hoteluri, pensiuni, vile, cazare in regim hotelier, cazare particulari, etc. va punem la..
0745 *** ***Click aici!
team building uri (BUCURESTI)
Asha media events este o agentie specializata in organizarea de evenimente, construita pe baza experientei castigate de-a lungul a 5 ani..
0747 *** ***Click aici!
team building (CALARASI)
Preturi pt toti, tabere scolare, transport persoane! azaro travel, hoteluri bucuresti, hoteluri romania, hoteluri strainatate, transfer aeroport, transfer in tara, transport..
0721 *** ***Click aici!
team building (CLUJ)
D avantage este cea mai entuziasta companie de pr si imagine de marca (brand) din cluj-napoca. pentru ca echipa d avantage..
0744 *** ***Click aici!
team building (BUCURESTI)
Agentie tour operatoare care ofera sejururi de neuitat in intreaga lume. turism intern, turism extern, turism exclusivist, oferte 2010, litoral 2010,..
0216 *** ***Click aici!
team building baia mare (MARAMURES)
Paintball-ul este un joc celebru in sua si in europa centrala care imbina strategia militara cu ingeniozitate participantilor. mai exact jucatorilor..
0744 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie